Mexicansk nytår

Pris kategori

12 min. gang fra Aalborg Station

Mexicansk nytår

Dansegulv

Musik hele natten

Udendørs rygemulighed

Kom med til mexicansk nytårsfest i Gaden. Nede i en lille kælder fuld af farver og enorme smil venter der en nytårsfest, der stikker lidt af fra det du måske forbinder med nytår. Alt det klassiske er byttet ud med Tequila, en sød dyft af ananas og gigantiske sombreroer. Lyden af arpa jarocha, guitarra og pandero jarocho brager ud af højtalerne og giver dig lyst til at ryste lidt med skuldrene.

Den lange bar kalder dig op til bestilling og du går amok i vores mexicanske bløde buffet – velbekomme. Dit nytårs selskab udfordrer dig måske i vores challenge og du gennemfører årets sidste udfordring og modtager din velfortjente sombrero. Hvis du er typen, der gerne vil have en nytårsaften uden for mange fine fornemmelser, så har vi festen til dig! Du kan komme som du er, her stiller vi ingen krav. Her er kun fest, garacas og ballade at forholde sig til.

Om konceptet

MexiBar er en mexicansk-inspireret bar med intime og hyggelige lokaler, der indbyder til en helt igennem fantastisk aften og nat i gode venners festlige lag. På Mexi rammes du af en uimodståelig trang til at trykke limebåden ned i øllen og tænde op under tequilaen. Mexi har Gadens største udvalg af tequila – som vi i øvrigt mixer i deres lækre signaturcocktails. Du burde også prøve den legendariske slammer og den lækre lemonade-bowl, som sætter skub i enhver fest! Her kommer man hinanden ved, og personalet er klar til at feste som kun en helt ægte mexicansk desperado kan.

Læs mere om konceptet