Nytår med Hawaii krans

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Hawaii-Nytår

Dansegulv

Musik hele natten

Udendørs rygemulighed

Vi vil gerne invitere dig til nytårsaften, som vi kalder Hau’oli Makahiki hou, som betyder NYTÅR på Hawaiiansk! Temaet for årets sidste fest er noget der ikke er set på disse breddegrader. Vi åbner nemlig dørene til et vaskeægte Hawaiiansk nytårs inferno, hvor vi har taget alle de bedste traditoner fra Hawaii til os.

Hawaiiansk nytår er en hvirvelvind af forskellige traditioner, og især på grund af Hawaii’s beliggenhed i stillehavet, har det traditioner fra nær og fjern. En af dem er FUKUBUKURO – en Japansk tradition, hvor du får en gave i en flot dekoreret pose. Disse gaver deles ud til alle, som booker bord inden midnat på aftenen.
De kinesiske og Hawaiianske traditioner ligger tæt op af hinanden, og én ting de har tilfælles, er deres kærlighed for fyrværkeri til Nytår, da det eftersigende skræmmer onde ånder væk, så vi fyrer godt op under fontænerne. Det samme sker for musikken, når vores hus-DJ’s giver den gas bag pulten, så det rykker i skuldrene.
Så skynd dig at booke bord til den bedste nytårsaften og til årets sidste fest.
Mahalo – Aloha

Om konceptet

På Gothersgade i København ligger denne lille, skønne perle der stråler som en fakkel i mørket, på årets sidste aften. Vi har skruet op for surferstilen, så du kan få en nytåraften i bedste Hawaii-stil!


Hvis du har mod på at prøve en stemningsfyldt bar, hvor du får én på opleveren når taget løfter sig og den gode stemning blandes med champagne og stjernekastere. Glæd dig til nytråsfest med vind i håret, surferstil og drikkevarer der tilfredsstiller selv de kræsne. Aloha er svaret hvis du søger en tropisk nytårsfest, som er alt andet end kedelig. Vi glæder os til at byde jer velkommen med både tiki-drinks og specialimporteret øl. Kom og dans det nye år ind sammen med os!

Læs mere om konceptet