Ægte bodega nytår

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Ægte bodega stemning

Begrænset mulighed for dans

Musik hele natten

Tilladt

Med en håndbajer i den ene hånd og et shot i den anden, skyder vi 2020 i gang med et ægte bodega-nytår. Vi er en af de helt gamle bodegaer i København, og det ser vi ingen grund til at gå væk fra, trods nytårsforventninger.


Vi serverer selvfølgelig det du ønsker dig, og du kan roligt forvente en helveds masse nytårspynt, men så nok ikke meget mere. Raflebærerne hives frem, jukeboksen står klar til fodring og vi skruer lidt ekstra op for musikken. Du skal som altid føle dig hjemme, når du kommer her og det gælder også til nytår. Kom som du er, tag dit selskab med og skål eller hop med os ind i det nye år.

Om konceptet

Andy’s Bar er en velbevaret beværtning af ældre dato. Den autentiske bodega kan dateres helt tilbage til 1930 hvor sømænd og værtshus-trubaduer udgjorde størstedelen af gæste skaren. Træd indenfor i en tidslomme der mest af alt frembringer minder fra en svunden tid. Siden Anden Verdenskrig, hvor det var hjemstavn for de amerikanske soldater, har det været et af de mest prægtige og rustikke beværtninger i Københavns gader og derfor kan du også forvente et autentisk bodega-nytår.


Når du træder ind på Andy’s Bar, er du ikke i tvivl om, at stedet er en velbesøgt perle. Så hvis vil du springe ind i det nye år på en autentisk bodega, så er det på Andy’s Bar! Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om konceptet