Overdådig nytårsfest

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Et overdådigt nytår

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Vi elsker nytårsfesten og går meget op i, at oppyntningen er overdådig. For os er nytår et tema i sig selv, så vi sørger for, at der er indkøbt alt hvad hjertet begærer. Du går ind i noget der minder om et gammelt bibliotek med loungeområder, baren falder en del og bag den står velklædte, glade bartendere klar til dig og dit selskab.


Har I lyst til at danse vildt, så fortsætter I bare ned gennem baren, hvor I finder en afdeling, der er lidt skjult med endnu en kæmpe bar og DJ pult. Sofaerne indbyder til, at du kan tage en slapper mellem dansene. Lyset er dæmpet, diskokuglen ruller og du føler, at du sidder et helt andet sted i verden, for vores bar ligner ikke mange andres. Champagneflaskerne er allerede på køl og vi har booket the finest DJ, så du kan forvente en overklasse nytårsfest.

Om konceptet

Skal nytåret fejres med en overdådig oppyntning og iskold champagne? Så er Bar7 et godt valg. Der smæk på det æstetiske interiør og de gode hjemmelavede cocktails, der har tiltrukket mange gæster fra forskellige lande. Barens gode atmosfære og muntre bartendere vil uden tvivl sætte rammerne for årets sidste fest. Træd indenfor i stuen når Bar7 fejrer nytåret blandt bogreoler, vespa scooter, sofaer og andre hyggelige og hjemlige omgivelser.


Bar7 er en sofistikeret bar med fokus på lækre og originale cocktails, der mixes af passionerede bartendere. Bar7 er cocktailbaren, som formår at omfavne alle aspekter af en god fest samtidig med, at der serveres drikkevarer af den ypperste klasse. Her byder loungen med chesterfieldsofaer dig velkommen, indtil du bevæger dig ud på det store dansegulv med live DJ.

Læs mere om konceptet