Nytår på Da Vinci

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Nytårsaften hos Da Vinci bliver all-in nytårsfest! Når du går ned af trappen vil du opleve en intim, overpyntet nytårsfest fuld af livsglæde og mystik. Vi er gået all in på pynt i alle former, for det er ikke vigtigt, at det passer sammen, det skal bare skråle nytårsaften så det vil noget. Du kan udfordre dit nytårsselskab i gåder, og se om I kan løse Da Vincis mysterie, I kan danse til den lyse morgen eller bare nyde hinandens selskab i en af båsene.


Vi serverer præcist det du ønsker, så har du drukket din del af nytårschampagnen, skal du ikke føle dig forkert ved at bestille en fadøl, her dømmer vi ingen. Vi holder en hyggelig, pyntet og glad nytårsfest, so du kan gøre til helt din egen.

Om konceptet


I den lille Kælder på Gothersgade, ligger der en bar i ægte Leonardo Da Vinci stil. Barens intime indretning gør at du for alvor kommer helt tæt på en af verdens store tænkere. De mange rekonstruktioner af Leonardo Da Vinci’s vidundere står til fri skue ligesom den renæssance-inspirerede udsmykning giver sjæl og varme. Kom med til nytårsfesten hos Da Vinci Bar, og lad dig forføre! Er du til gåder og mysterier eller er du vild med at blive udfordret, imens du nyder en god cocktail? Prøv Da Vinci’s Mysterie, hvor du igennem gåder og andre prøvelser skal vise dit værd, inden du kan få fingrene i det eftertragtede Kryptex og dets hemmeligheder.

Læs mere om konceptet