Nytårsfest i tre etager

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Tre-etager

Dansegulv

Dj

Indendørs rygemulighed

Nytår på Den Glade Gris! Her dufter lidt af en nytårsfest, der kan give dig mavekrampe af grin, en rigtig ballademagerfest, der er fuld af kendte og ukendte ansigter. Vi har glædet os til denne dag – lige siden sidste års fest! Personalet, der er klædt i det stiveste puds, sørger for et glas gratis bobler og ikke mindst kransekage kl. 24.


Når nytåret skydes ind, kan du opleve fyrværkeriet fra Rådhuspladsen på storskærm, så du behøver ikke engang sikkerhedsbriller 😎 (what’s not to like?) Vi åbner stuen klokken 22, hvor vores live band byder op til dans og kl. 23 åbner vi 1. salen, hvor vores DJ byder op til årets fest – helt til den lyse morgen!


Her er fuld fart på musikken, pynt og vores bartendere. Forbered dig, og hele selskabet, på en vanvittig intim og kodyl fed nytårsfest, der nemt kan sende dig hjem med en trøje, der ikke er din.

Om konceptet

Som en af Københavns ældste bygninger og med sine 3 etager rummer Den Glade Gris en masse gode minder! Baren vil gerne skabe endnu flere gode minder til sine gæster specielt på denne nytårsaften og derfor inviterer vi dig og dine venner til et brag af en nytårsfest. Den Glade Gris er lokaliseret i en af Københavns ældste bygninger, som giver en hyggelig og rustik bar-atmosfære, der er elsket af glade øldrikkere og tørstige studerende. Baren er kåret af AOK som årets sportsbar tre år i træk. Den Glade Gris tilbyder både barstemning, diskotek og en masse sjov og ballade til alle og enhver!

Læs mere om konceptet