Mexicansk nytår

Pris kategori

2 min. gang fra Nørreporst st.

Mexicansk nytår

Dansegulv

Musik natten lang

Udendørs rygemulighed

Velkommen til Eldorado og et mexicansk nytår! Nede i en lille kælder fuld af farver og enorme smil bag baren, venter der en nytårsfest, der stikker lidt af fra det du måske forbinder med nytår. Alt det klassiske er byttet ud med Tequila, en sød duft af ananas og gigantiske sombreoer. Lyden af arpa jarocha, guitarra og pandero jarocho brager ud af højtalerne og giver dig lyst til at ryste lidt med skuldrene.


Duften af nachos og majs fylder dine næsebor, den lange bar kalder dig op til bestilling og du går amok i vores mexicanske bløde buffet – velbekomme. Dit nytårsselskab udfordrer dig måske i vores challenges og du gennemfører årest sidste udfordring og modtager din velfortjente sombreo. Hvis du er typen, der gerne vil have en nytårsaften uden for mange fine fornemmelser, så har vi festen til dig, du kan komme som du er, vi stiller ingen krav. Her er kun fest, garacas og ballade at foholde sig til.

Om konceptet

Her kan du få alt det bedste, Mexico har at byde på. Kom indenfor og mærk varmen, der danner rammerne om et vildt mexicansk nytår. Ta’ dine venner under armen og gør jer klar til en aften hvor alt kan ske. På Eldorado ved man aldrig hvad aftenen har at byde på, men én ting er sikkert; det bliver ikke kedeligt.


Her kan du få et strejf af solskin når du forkæler dig selv med et udsøgt udvalg af tequila. Er din kærlighed til tequila tåget, så frygt ej. Gå på opdagelse i friske cocktails, læskende pitchers og duggende specialøl. Det hele kan nydes i de Mexicanske ’Choza’ inspirerede hytter, der indkapsler barens siddepladser. Vi glæder os til at byde dig indenfor på Eldorado Bar!

Læs mere om konceptet