Farfars Nytår

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Glæd dig til nytåret hos Farfars! En tre-etagers nytårsfest i Farfars varme stuer, der byder indenfor til alt andet end afslappet stemning med lav musik. Der er skruet op for alt det vi forbinder med nytår; serpentiner, hatte, konfettikanoner og stjernekastere, for den skal have én over nytårsraketten.

Medbring hele dit selskab, vi har masser af plads, og tæl ned til nytåret sammen med resten af stuen. Når klokken slår 24:00 deler personalet glædeligt ud af bobler og kransekage, på Farfars regning. Her er liv og glade dage, og plads til alle gæsters behov, så har du brug for at komme til en traditionel, fart-over-feltet nytårsfest, som I ikke længere gider holde derhjemme, så er det her festen til dig.

Om konceptet

Gør dig klar og kridt danseskoene, når Københavns festligste Farfar inviterer dig, og dine venner, til nytår i byen – i ægte bodegastil. På Farfars Bodega er der rig mulighed for at sikre sig en overgang til 2020! Bodegaens 3 etager byder på festligheder til enhver smag.

Her kan du danse dig ind i det nye år, i et samsurium af serpentiner, konfetti og stjernekastere. Med sine tre etager rummer Farfars Bodega masser af fest og hygge! Her bliver de fleste behov stillet, eftersom man både kan hygge over et øltårn eller et slag meyer, slå sig løs på dansegulvet i kælderen eller gå op på første og spille bordfodbold eller dart. Der er mørkt og hyggeligt på samme tid, og det er virkelig et sted, du ikke har lyst til at forlade, om det så løb tør for øl.

Læs mere om konceptet