Une Nuit á Hollywood // New Years Eve

Pris kategori

10 min. gang fra København H

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Tiden er inde til nytår 2019 og du er inviteret til dette års NYE-fest på La Boucherie. I vores bestræbelser på at give dig en manifique fest, har vi søgt inspiration udenfor Danmarks grænser.


Vi har skabt et univers, hvor der oser af fransk charme og Hollywoods glamour, hvor kun du er festens stjerne. Fra det øjeblik du træder ind ad glasdøren, er alles øjne på dig – din nats berømmelse er begyndt. Glimmer, glitter og stjernestøv pryder baren og det er tid til, at du glider ind i dit bedste tøj.


Vi forkæler dig, så du forbliver i nydelsen af de drinks, der er lige så stærke som det indtryk, du har efterladt dig gennem året. Det er i sandhed et luksuriøst nytår du går i møde på La Boucherie.

Om konceptet

Hvad med at fejre nytår 2019, hos Københavns mest festlige slagter? Med sin stemningsfulde indretning, fransk inspireret menukort og bowlerklædte bartendere samt charmerende værtinder byder La Boucherie indenfor til en herlig aften med fantastisk nytårsstemning.


Hvis du endnu ikke har oplevet Eiffeltårnet og Triumfbuen prydet af glimmer og Hollywoodglans, så kan du få en smagsprøve i Vestergade 10. Med et koncept, der spænder fra Paris’ baggårde, over fortovscaféer til slagterbutik, kan festglade frankofile få tilfredsstillet alle behov på La Boucherie. Drinkskortet byder på farverigt cocktailkræs, mens DJ’en fra sit neonoplyste komfur, sætter fut i dansegulvet.

Læs mere om konceptet