Nytår på Natcafeen

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Pubhygge & Nattefest

Dansegulv

Musik hele natten

Indendørs rygemulighed

Natcafeen holder hvert år en fest der starter kl 00.01, og i år er ingen undtagelse. Vi sætter pris på nytårsfesten, men har ikke skabt et unødigt tema på en aften der allerede er tematiseret. Så vi lover at vi pynter lidt op og åbner baren. Vi renoverede baren i september måned, og duften af nyt træ kan du stadig fornemme, når du kommer ind.


Baren har fået en overhaling af moderne fliser og hele baglokalet er spicet op med tapet og maling, det er et besøg værd, hvis vi ellers selv skulle sige det. Vores nytårsfest er den folk normalt ikke planlægger at tage ind til, men altid ender på. Måske fordi der er garanti for en fed fest, hvor både singler, stamgæster, turister og par mødes for at slukke tørsten i gode drikkevarer til lyden af god musik. Hiv de gæster med, der ikke er groet fast til stolene derhjemme, og fortsæt nytårsfesten og fest løs til den lyse morgen på Natcafeen.

Om konceptet


Med inspiration fra Dublin og Londons pub kvarterer troner Natcaféens facade frem på Gothersgade. Vi inviterer indenfor til pubhygge og nattefest! Tag de få trin op ad trappen og mærk i første omgang den hyggelige og folkelige stemning fra de traditionelle irske pubs, kombineret med indretningen fra de moderne engelske ditto. Oplev vores nyrenoverede bar og dans til den lysemorgen på den første dag i 2020.

Læs mere om konceptet