Eksklusiv nytårsfest

Pris kategori

12 min. gang fra Charlottenlund st.

Udsøgt nytårsmenu

Dansegulv

Musik natten lang

Udendørs rygemulighed

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et brag af en Nytårsfest på Pangea. Med vores fantastiske omgivelser og vores fokus på social dinning, har vi sørget for at du kan få lige præcis den nytårsaften du ønsker dig. Vi byder velkommen fra kl. 17:45 med mulighed for at hører Dronningens Nytårstale. Kl. 19:30 serverer vi en udsøgt nytårsmenu, som forkæler smagsløgene til langt ind i 2020. Hvis I hellere spiser nytårsmenuen hjemme, er der også mulighed for at tage nytårsfesten med på Pangea senere.

Kl 23.00 åbnes dørene til terrassen og det nye år skåles ind med kransekage og udsigt til fyrværkeriet over Øresund. Efterfølgende fejres det nye år i natklubben i spejlkuglens skær.

Vi har nytårfesten til dig, uanset om du er til spisning med vinmenu, eller om du tager nytårsfesten med på Pangea efter maden.


Om konceptet

Vi er Nordsjællands nyeste “Dinner Club”, hvor du har mulighed for at spise og feste under samme tag. Bag konceptet står bl.a. Lene Nystrøm & Kim Thurmann.

På PANGEA ønsker vi at gøre traditionen social dining til en oplevelse, og med mange små retter skaber vi et hyggelig samvær omkring middagen kombineret med vores farverige cocktails og vine, der er håndplukket til menuen.

I den perfekte kombination af stilarter, bærer PANGEAs indretning præg af mid-century design og marokkansk-spansk ekstravagance.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber du vil lade dig forføre af PANGEAs univers, der indbyder til en uformel og intim stemning i unikke omgivelser, som du ikke finder andre steder i Danmark. 

Læs mere om konceptet