Den allersidste dans

Pris kategori

10 min. gang fra København H

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Den lille bodega pynter op på klassisk manér med serpentiner, guilander og et par bordbomber. Det hører sig jo til en dansk nytårsfest. Pejsen ruller over skærmen, og duften af frisk skænket bajer fylder lokalet. Med andre ord, skruer vi ned for vanviddet og udfordrer forventningen om, at året partout skal slutte med et brag af konfetti. Vi skruer istedet op for hyggen. Den gode stemning fra nytårsmiddagen kan I roligt fortsætte her, for I slipper for lang klub-kø, store flasker og alt for høj musik.


Du kan som altid få serveret din yndlingscocktail eller øl med den største respekt for dine smagsløg, og har du og dit selskab et særligt nytårshit I altid lytter til denne særlige aften, så blander vi det gerne med både Rabalderstræde og Malerhjerne. Traditionen tro, vil der være gratis kransekage og et glas bobler kl. 24:00, så hele huset er klar til at skåle det nye år ind.

Om konceptet

Rabalder Bar er baren, hvor du træder direkte ind i Bedstemors stue. Her er både plads til en iskold Pilsner og en cocktail med skum på toppen og et drys af kærlighed. Det er en bar, der skaber rammen om den hjemmelige hygge.


Baren er lille og intim, og som gæst bliver du mødt af velkendte toner. Rabalder Bar er en hyggelig bodega med en gammel indretning, hvor bajeren møder Cocktailen, Yvonne møder Kim, og hvor vi spørger os selv – Kan noget blive FOR hyggeligt? For det mener vi ikke det kan, på årets sidste dag.

Læs mere om konceptet