Bodega Nytår

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Bodega nytår

Begrænset dansemulighed

Musik hele natten

Indendørs rygemulighed

Et år fuld af forandringer, rød farve og stamgæster har skabt rammen om årets sidste fest på Rhino Bar. Vi har fornyligt renoveret baren, for at skrue op for den helt rigtig cocktail-bodega atmosfære, og denne aften bruger vi til at hylde vores stamgæster. Vi inviterer til middag og gratis cockatils, for dig der er stamgæst og som stadig nyder at komme forbi.


Vores lille bar giver ikke plads til mange, så du kan holde en fest med dem du kender, næsten helt privat. Det betyder, at du kan være med til at bestemme både bordpynt og playliste, hvis du vil, for denne aften er til ære for dig.

Om konceptet

Rhino Bar er den perfekte kombination af autentisk bodega, klassisk afterski og moderne cocktails. Indretningen udstråler snusket bodega, men der er mere under overfladen end man skulle tro. Rhino Bar er nemlig ikke bare et sted hvor du kan hygge dig i vennelag med en kold øl, det er også stedet hvor fest, dans og hvor musikken får loftet til at løfte sig når velkendte toner fylder baren. Har du et horn i siden på store fadøl og sidevogne?


Vi har forenet det bedste fra bodega- og cocktail verdenen. Her er cocktails faktisk lige så eftertragtede som de gyldne fadøl. Uden at prale kan vi godt sige at vi har byens bedste bodegacocktails. Vi elsker dem, vores gæster elsker dem og du vil med garanti også elske dem. På Rhino Bar er der ingen dresscode eller fine fornemmelser til gengæld er der altid festglade mennesker og god service.

Læs mere om konceptet