The Garden New Year Party

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Garden Party

Dansegulv

Musik hele natten

Udendørs rygemulighed

Hvis du også savner sommerens havefester og den der lune stemning af hygge, hvor den ene øl tager den anden, så har vi sat Weberen over med den helt rigtige nytårsfest til dig og dit selskab. Vi har fyldt 1.sal og kælderen med pynt og kulørtelamper, skruet lidt op for varmen og sat lidt ekstra bobler og drinks på køl.


Personalet har pyntet på uniformerne og glæder sig så utrolig meget til at holde årets sidste fest, med dig. Du vil opleve en stemning af hjemme-have-fest, der er pyntet med konfetti, serpentiner og hatte. En af de der fester, hvor du ikke havde de store forventninger til natten, og vågner med et smil, der strækker sig langt op af aftenen, dagen derpå. En rigtig nytårsfejring, der kan stikke helt af, hvis du ønsker det.

Om konceptet

Byd 2020 velkommen på Sjus Bar! Her har vi taget det bedste fra sommerens fester, og gjort klart til årets sidste havefest. I bedste open air-stil, vil kulørte lamper svæve over dansegulvet i barens kælder, og sommerstemningen indtage 1. salen. Sjus Bar er en vaskeægte ”party bodega”.


Med sine to etager byder baren på ren bodegahygge med raflebægre, Fernet Branca og sømandsinspirerede vægmalerier. Går man derefter i kælderen, er der rig mulighed for dans, imens bartenderne langer sjusser og 00’er bobler i form a Breezer hen over bardisken! På Sjus handler det om at synge så højt, du kan, og nyde nattens udskejelser!

Læs mere om konceptet