The Golden New Year

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Forestil dig at gå direkte ind i en tegneserie, et sted hvor uforudsigelighed og random ting får dig til at spærre øjnene op. Det er præcist hvad nytårsfesten byder dig og dit selskab på Stereo Bar. Selv hvis du ikke har besøgt os før, er du ikke i tvivl om, at det er nytår vi fejrer.

Vi har pyntet op til det helt store guldhelved på hele baren, og på bordene venter hatte, sjove briller og rysler til fri afbenyttelse. Bag pulten står en gylden DJ klar til at rive dig ud på floor. Glæd dig til tonerne af velkendte hits du havde glemt eksisterede – for det er tid til at danse ind i 2020. Du ved aldrig, hvad du kan forvente af vores bartendere, de afvejer stemningen og pludselig lyder konfettikanonerne, mens propperne fra boblerne flyver om ørene på dig. Få dit helt eget gyldne nytårsbord og start det nye år med den sjoveste fest.

Om konceptet

Stereo Bar samler mængden – Det er ikke kun én type, man finder her! Når du træder ind på baren, bliver du forført ind i et streetart univers. Selvom baren kun kan rumme 150 mennesker, har de et fedt dansegulv, der altid er flyvende! Tag med og lad dig forføre af festen og stemningen. På Stereo Bar har de altid et smil på læben og er klar til at yde 110%.

Læs mere om konceptet