The Golden New Year

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Guldfest

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Vi har opskriften på det vildeste nytår! Forestil dig at gå direkte ind i en tegneserie, et sted hvor uforudsigelighed og random ting får dig til at spærre øjnene op. Det er præcist hvad nytårsfesten byder dig og dit selskab på Stereo Bar. Du er ikke i tvivl om, at det er nytår vi fejrer, uanset om du har besøgt baren før, eller ej.


Vi har pyntet op til det helt store guldhelved på hele baren, og på bordene venter hatte, sjove briller og rysler til fri afbenyttelse. Bag pulten står en gylden DJ klar til at rive dig ud på floor. Glæd dig til tonerne af velkendte hits du havde glemt eksisterede – for det er tid til at danse ind i 2020. Du ved aldrig, hvad du kan forvente af vores bartendere, de afvejer stemningen og pludselig lyder konfettikanonerne, mens propperne fra boblerne flyver om ørene på dig. Få dit helt eget gyldne nytårsbord og start det nye år med den sjoveste fest, i byens midte.

Om konceptet

Kan du lide fest i gaden, høj musik og et tætpakket dansegulv hele natten? Så er Stereo Bar en sikker vinder. På Stereo Bar er festen i fokus. Bag pulten finder du nøje udvalgte DJ’s der er håndplukket fra hele Danmark. De dygtige DJ’s sørger for at skabe den ultimative oplevelse på dansegulvet.


Du kan forvente alt det nye musik blandet med de gode gamle sing’a’long numre som vi alle elsker at skråle med på. Stereo Bar samler mængden. Her finder du alle typer og der er noget for en hver smag, både på dansegulvet og hvad angår drikkevarer. Her er ingen fine fornemmelser. Kom som du er, dans, hyg og fest løs.

Læs mere om konceptet