New York New Year

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Har du altid drømt om at holde nytår i NYC? I år behøver du ikke at tage så langt. Vi bringer The Big Apple til København, når New York bliver temaet for årets nytårsfest på Tørst bar. En nytårsfest der byder på dans til den lyse morgen, nedtælling til det nye år og et ocean af bobler. Du må ikke tro at det betyder overklasse fancy fest til meget dyre priser, det er ikke tilfældet.


Denne fest byder på sjov og ballade. Vi har planlagt underholdning, et kæmpe udvalg af drikkevarer og selvfølgelig masser af pynt på baren og til dig, som gæst. Vi åbner begge etager, så hele dit selskab tilfredsstilles med dans til du segner eller hyggesnak og lidt mere ro på – vi har det hele. Her får du en nytårsfest med masser af plads til alles behov, en bred musiksmag og et dash af klasse, en fest der giver dig lige det du behøver!

Om konceptet

Tørst Bar inviterer den tørstige sjæl indenfor til en billig drink og en god svingom. Barens to etager byder på et stort dansegulv, hvor der er plads til at udforske sine dansekompetencer og hyggelige kroge, hvor andre kompetencer kan udforskes.

Der er ingen tvivl om, at de glade bartendere sætter gang i dine festkompetencer med et stort udvalg, der slukker tørsten.
Du kan forvente alt det nye musik blandet med de gode gamle sing’a’long numre som vi alle elsker at skråle med på.

Læs mere om konceptet