New York New Year

Pris kategori

10 min. gang fra Nørreporst st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Har du altid drømt om at holde nytår i NYC? I år behøver du ikke at tage så langt. Vi bringer The Big Apple til København, når New York bliver temaet for årets nytårsfest på Tørst bar. En nytårsfest der byder på dans til den lyse morgen, nedtælling til det nye år og et ocean af bobler. Du må ikke tro at det betyder overklasse fancy fest til meget dyre priser, det er ikke tilfældet.


Denne fest byder på sjov og ballade. Vi har planlagt underholdning, et kæmpe udvalg af drikkevarer og selvfølgelig masser af pynt på baren og til dig, som gæst. Vi åbner begge etager, så hele dit selskab tilfredsstilles med dans til du segner eller hyggesnak og lidt mere ro på – vi har det hele. Her får du en nytårsfest med masser af plads til alles behov, en bred musiksmag og et dash af klasse, en fest der giver dig lige det du behøver!

Om konceptet

Kan du lide fest i gaden, høj musik og et tætpakket dansegulv hele natten? Så er Stereo Bar en sikker vinder. På Stereo Bar er festen i fokus. Bag pulten finder du nøje udvalgte DJ’s der er håndplukket fra hele Danmark. De dygtige DJ’s sørger for at skabe den ultimative oplevelse på dansegulvet.


Du kan forvente alt det nye musik blandet med de gode gamle sing’a’long numre som vi alle elsker at skråle med på. Stereo Bar samler mængden. Her finder du alle typer og der er noget for en hver smag, både på dansegulvet og hvad angår drikkevarer. Her er ingen fine fornemmelser. Kom som du er, dans, hyg og fest løs.

Læs mere om konceptet