Guld og konfetti

Pris kategori

10 min. gang fra Odense st

Guld og konfetti

Dansegulv

Dj

Udendørs rygemulighed

Kom med til en vanvittig nytårsfest i Odense! LA bar, som du måske kender det, er forvandlet til én stor nytårsfest! Du træder direkte ind i et inferno af guld, sølv og konfetti, når vi åbner hele strandhuset. Med 2 barer og dansegulv, kan du hurtigt slukke tørsten og danse til vores særlige nytårsplayliste med alle dine favoritsange – de der sange du havde glemt, at du elsker!
Inden du planlægge om du skal hoppe eller skåle dig ind i det nye år, så fylder vi din mave med kransekage og bobler, på vores regning. Du kan altid bestille din yndlingsdrink, men nytår kræver også forkælelse til dine smagsløg, og det sikrer vi med særligt sammensatte bordpakker, der står klar når du ankommer med dit nytårsselskab.

Om konceptet

LA Tequila Bar er den ultimative partydestination, til din nytårsfest i Odense! En fantastisk kombination af barhygge og nattefest sætter rammerne for en legendarisk nytårsfest i byen. Her er plads til alle, om du er turist, studerende, øltrængende eller festsøgende. Vi er indbegrebet af tequila, nede på jorden-stemning og nostalgi! Alt sammen omsluttet af et stemningsfyldt surferunivers med mexicanske og hawaiianske vibes. Rid med på en nostalgisk bølge af rock- og pophits fra 1960’erne og frem til i dag. Vi er med garanti et af de eneste steder, der spiller musikken fra dine teenageår! Vi glæder os til at hoppe ind i 2020 sammen med dig, til årets nytårsfest i Aarhus!

Læs mere om konceptet