Masquerade

Pris kategori

10 min. gang fra Odense st

Masquerade Ball

Dansegulv

DJ

Udendørs rygning

Er du i Odense til nytår? Under temaet masquarede åbner Butchers op for årets sidste fest, der byder på masker og mystik. Vi sørger for elegante, mystiske og spektakulære omgivelser i vores fantastiske festmekka. Nytåret er den mest ekstravagante fest og her er det ingen undtagelse, vi slår dørene op til Odenses største nytårsfest. Find din mest festlige, mystiske og prægtige maske frem, og lad dig forføre af vores nytårs-univers på årets sidste aften.
Aldersgrænse: 20 år.

Om konceptet

Butchers inviterer til fest hvis du er i Odense til nytår! Butchers er et festmekka, som er inspireret af New Yorks Meatpacking District. Vi rækker ud til alle de mænd og kvinder, der har drømt om en god standard, med en jordnær atmosfære til at slå sig løs i weekenderne. Vi er stedet for alle os, der elsker at drikke gode drinks og cocktails i de tidlige timer og glædeligt ender på dansegulvet når vi rammer midnat.

Den gode service, godt humør og opmærksomhed på detaljer flyder gennem alle aspekter af BUTCHERS: Rå, men feminin, forskellige og behagelige siddeområder, dygtige bartendere, musik fra før og nu – du kan forvente en god blanding af Pop, Mainstream, House, RnB, HipHop & selv Rock har et sted i vores hjerte

Læs mere om konceptet