Når champagneglas er for små

Pris kategori

11 min. gang fra Sønderborg st.

Kransekage & bobler

Dansegulv

Musik hele natten

Udendørs rygemulighed

Så inviterer Heidi og Anton dig til en 3 retters nytårsmenu og den vildeste nytårsfest i Sønderborg. Slip for planlægning, indkøb, madlavning, oprydning og alt det praktiske – hold nytår sammen med en masse skønne mennesker. Duften af Røget skinke, sukkerbrunede kartofler og friskbrygget fadøl i et lunt lokale fyldt med livsglæde. Vi viser Dronningens nytårstale, 90 års fødselsdag, og så vil der være en masse sjove konkurrencer og indslag. Når klokken slår 24:00 serveres der gratis kransekage og bobler, så vi kan hoppe ind i det nye år sammen. Bag baren står Heidi og Anton klar til at give dig et show, med Jägertrains og fontæner, der ruller over disken og ud til dig. Gennem hele natten danser vi vores Heidi’s dans, så du og hele dit selskab til sidst selv danser med. Musikken stopper først tidligt næste morgen, for playlisten er lang, når vi skal alle årtiernes hits igennem.

Så kridt tyrolerstøvlerne, og danse på bordene til den lyse morgen, mens du skåler i vores store udvalg af spændende specialøl og afterskidrinks og synger om kap med DJ Ötzi.

Om konceptet

Hold din nytårsfest på Heidi’s Bier Bar i Sønderborg og oplev en fantastisk stemning! Hos Heidi kan du springe ind i det nye år med ægte tyrolerstil og store fadøl fra barens mange ølhaner. Der bliver dans på bordene og tonerne fra de bedste afterski-klassikere fylder lokalet. Iført tyrolerkjoler og lederhosen vil Heidi’s festlige værtinder og værter skænke øl og danse nytåret ind, sammen med dig.

Heidi’s Bier Bar omfavner afterski-stemningen og lader den komme til udtryk gennem musikken, personalet, produkterne og de autentiske visuelle rammer. Til de klassiske toner fra skiferien, såsom Country Roads og 99 Luftballons byder Heidi’s både på et store øl og dans på bordene. Barens træbjælker, vægmalerier og ikke mindst personalets tyrolerkjoler samt lederhosen emmer af tyrolsk alpekultur og gør det svært at modstå trangen til at jodle og skåle med alle omkring dig.

Læs mere om konceptet