Når champagneglassene er for små

Pris kategori

10 min. gang fra Thisted station

Kransekage & bobler

Dansegulv

Musik hele natten

Udendørs rygemulighed

Så inviterer Heidi og Anton dig til den vildeste nytårsfest i Thisted. Der indbydes til dans på bordene og konfettikanoner. Heidi’s nytår er duften af stjernekastere og frisk brygget fadøl, det er livsglæde og et dansegulv der stråler i flere farver. Når klokken slår 24:00 serveres der gratis kransekage og bobler. Gennem hele natten danser vi vores Heidi’s dans, så du og hele dit selskab til sidst selv kan danse med. Musikken stopper først tidligt næste morgen, for play-listen er lang, når vi skal alle årtiernes hits igennem.

Så er du til dansende alpepiger i tyrolerkjoler, bevæbnet med øl i lange baner, og dans på bordene til den lyse morgen, så ses vi på Heidi’s Bier Bar Thisted!

Om konceptet

Hold din nytårsfest på Heidi’s Bier Bar i Thisted og oplev en fantastisk stemning! Hos Heidi kan du springe ind i det nye år med ægte tyrolerstil og store fadøl fra barens mange ølhaner. Der bliver dans på bordene og tonerne fra de bedste afterski-klassikere fylder lokalet. Iført tyrolerkjoler og lederhosen vil Heidi’s festlige værtinder og værter skænke øl og danse nytåret ind, sammen med dig.

Heidi’s Bier Bar omfavner afterski-stemningen og lader den komme til udtryk gennem musikken, personalet, produkterne og de autentiske visuelle rammer. Til de klassiske toner fra skiferien, såsom Country Roads og 99 Luftballons byder Heidi’s både på et store øl og dans på bordene. Barens træbjælker, vægmalerier og ikke mindst personalets tyrolerkjoler samt lederhosen emmer af tyrolsk alpekultur og gør det svært at modstå trangen til at jodle og skåle med alle omkring dig.

Læs mere om konceptet